Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren alsook om als lid te kunnen inloggen. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Liever niet.

Ontdek ons assortiment

Een kant-en-klare oplossing voor elk menu. Dankzij het uitgebreide ReadyChef-assortiment verras je je gasten op elk moment met een heerlijke maaltijd of een verrukkelijk dessert. En verlicht je de druk in je keuken. Maak je keuze en geniet van de hoogste kwaliteit met een pure passie voor natuurlijke ingrediënten.

“Moderne variaties op grootmoeders keuken of handig verpakte mediterrane schotels: met ReadyChef heb je op elk moment de wereld binnen handbereik. In je eigen grootkeuken.”

ReadyMeal

Serveerklare gerechten
boordevol smaak

Gerechten uit grootmoeders keuken, zuiderse schotels of exotische bereidingen: ReadyMeal brengt kant-en-klare bereidingen vol smaak voor uw keuken.

ReadyMeat

Heerlijk vlees van topkwaliteit

Serveer individuele porties vlees of heerlijke sneetjes gebraad zonder moeite. Vul je menu aan met gegaarde maaltijdcomponenten vol ambacht en smaak.

ReadySweet

Gemak met gebak

De natuurlijke ingrediënten van artisanale patisserie met het gebruiksgemak van kant-en-klare desserten. Ook suikervrij.

Eat less sugar. You’re sweet enough already!