Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren alsook om als lid te kunnen inloggen. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Liever niet.

Klaar om te serveren

Lekker, artisanaal en kant-en-klaar. ReadyChef combineert het gemak van diepvriesbereidingen met de smaak van verse ingrediënten. Verras je gasten met heerlijke maaltijden en desserts en geniet zelf van het pure gemak in de keuken. Win tijd en smaak dankzij pure kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en volledige bereidingen: klaar om te serveren.

Getuigenis

“Door de goede en constante kwaliteit van de ReadyChef-producten kunnen we vlot onze maaltijden voor de patiënten samenstellen. Ze hebben een artisanale look en vallen erg in de smaak.

Maar ook op het vlak van voedselveiligheid zitten we goed bij ReadyChef.”

Patric Bové
Medisch Centrum St. Jozef, Munsterbilzen

Assortiment

Volledige, serveerklare maaltijden, heerlijk gebraad of lekkere desserts: het ReadyChef-assortiment geeft je alle mogelijkheden. Van je diepvries tot op je bord: elk gerecht sluit naadloos aan bij een mooi en evenwichtig menu.

bekijk het volledige aanbod

De voordelen van vriesverse gerechten

Lekker, makkelijk en altijd bij de hand. Dankzij de kant-en-klare bereidingen van ReadyChef win je tijd in de keuken, bespaar je op voedselverspilling en geniet je elke dag van inspirerende voeding. Van snelle hap tot driegangenmenu.

ontdek alle voordelen

Kwaliteit van eigen bodem

ReadyChef is Fribona’s antwoord op de groeiende vraag naar serveerklare producten voor convenience. Als familiebedrijf met drie generaties ervaring staat Fribona sinds 1960 synoniem voor kwaliteit in diepvriesproducten, maaltijdcomponenten en bereide gerechten.

Als specialist in diepvries hebben we een duidelijke visie: we prikkelen de zintuigen van gasten en chefs met snelle, makkelijke en smakelijke producten. De hedendaagse gerechten zijn geïnspireerd door grootmoeders keuken dankzij eerlijke ingrediënten en gezonde bereidingen. Daarbij hebben we bijzondere aandacht voor de moderne voedselpatronen: minder zout, minder suiker. Geen smaakversterkers, maar puur natuur.

Elk gerecht ontstaat met zorg en liefde in onze eigen ateliers in Oostkamp en beantwoordt 100 procent aan de hoogste hygiëne-eisen. Dat merk je aan onze gedreven ploeg van chefs en medewerkers. Elke dag zetten ze zich in voor de meest smakelijke bereidingen en een vlekkeloze service.

“We kiezen voor gezonde, lekkere en eerlijke producten. Terug naar de basis met een knipoog naar grootmoeders keuken.”

Foto - De tweede en derde generatie: Patricia en Marijke Adriaens en Laurens Theys.