Kwaliteit van eigen bodem
ReadyChef is Fribona’s antwoord op de groeiende vraag naar serveerklare producten voor convenience. Als familiebedrijf met drie generaties ervaring staat Fribona sinds 1960 synoniem voor kwaliteit in diepvriesproducten, maaltijdcomponenten en bereide gerechten.
Als specialist in diepvries hebben we een duidelijke visie: we prikkelen de zintuigen van gasten en chefs met snelle, makkelijke en smakelijke producten. De hedendaagse gerechten zijn geïnspireerd door grootmoeders keuken dankzij eerlijke ingrediënten en gezonde bereidingen. Daarbij hebben we bijzondere aandacht voor de moderne voedselpatronen: minder zout, minder suiker. Geen smaakversterkers, maar puur natuur.
Elk gerecht ontstaat met zorg en liefde in onze eigen ateliers in Oostkamp en beantwoordt 100 procent aan de hoogste hygiëne-eisen. Dat merk je aan onze gedreven ploeg van chefs en medewerkers. Elke dag zetten ze zich in voor de meest smakelijke bereidingen en een vlekkeloze service.
“We kiezen voor gezonde, lekkere en eerlijke producten. Terug naar de basis met een knipoog naar grootmoeders keuken.”
Foto - De tweede en derde generatie: Patricia en Marijke Adriaens en Laurens Theys.