Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren alsook om als lid te kunnen inloggen. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Liever niet.

De voordelen van ReadyChef

Vriesvers en gevarieerd. Onze kant-en-klare bereidingen maken je keuken makkelijker, lekkerder en sneller. De voordelen van diepvriesbereidingen verlichten de werkdruk, scheppen meer mogelijkheden en zorgen voor een heerlijk menu op elke tafel. Met dank aan de vijf ingrediënten van ReadyChef: gezond, gemak, goesting, genieten en gastronomie.

"De wijze waarop we eten is meer veranderd in de laatste vijftig jaar, dan in de laatste tienduizend."

Michael Pollan, auteur - ‘Cooked : a natural history of transformation’

Gezond

Pure ingrediënten met natuurlijke smaken. Elke portie is uitgebalanceerd en verfijnd. Elk recept is optimaal ontwikkeld voor een evenwichtige voedingswaarde volgens de dagelijkse voedingsrichtlijn. We kiezen bewust voor zonnebloemolie.

Gemak

Ontdooien, opwarmen en klaar is kees. Met ReadyChef ben je zeker van verse producten. Zonder voedselverspilling. Dat is echt gemak. Van individuele portie tot kookzak, dankzij de handige verpakkingen heb je altijd de perfecte hoeveelheid bij de hand.

Goesting

Van heerlijk smeuïg tot krakend krokant. Je gerecht smaakt precies zoals het eruit ziet: om duimen en vingers bij af te likken. ReadyChef geeft goesting om te koken, en bovenal om te proeven.

Genieten

Van gerechten uit grootmoeders keuken tot smakelijke desserts. Samen geniet je nog meer van pure gezelligheid en lekkere smaken. Met het uitgebreide aanbod op het ritme van de seizoenen ben je altijd heer en meester van je menuplanning.

Gastronomie

Verfijnde gerechten en hoogstaande patisserie: creëer je eigen meesterwerk door af te werken met je eigen creativiteit. Elk gerecht is ontwikkeld door chefs die houden van innovatie en presentatie vol heldere kleuren en krokante structuren.