Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren alsook om als lid te kunnen inloggen. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Liever niet.

In de kijker

Nieuwe recepten, nieuwe gerechten of handige tips voor een professionele grootkeuken: ontdek de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

4 x 2,5 kg 10485
Struisvogelgoulash bereid

ReadyMeal

Mooie stukken struisvogel met flageolets, pastinaak, rode paprika, champignons en verfijnde saus met wildfond.

16 x 75g 30404
Biscuit boterroom praliné

ReadySweet

3 lagen vanillebiscuit met praliné boterroom met een decoratie van chocoladeschilfers en hazelnootmousse.

Ook verkrijgbaar zonder toegevoegde suikers!

10 x 75g 30398
Chocoladehart met peer

ReadySweet

Chocolademousse met een perenvulling op chocoladebiscuit.

Ook verkrijgbaar zonder toegevoegde suikers!

18 x 65g 30402
Cilinder speculoos

ReadySweet

Heerlijke speculoosmousse op een chocoladebiscuit met amandelbiscuit met mokka - decoratie speculooskruimels. 

Ook verkrijgbaar zonder toegevoegde suikers!

±5 kg (±31 st) 10472
Kippenfilet Italiano gaar 160g

Gebakken kippenfilet overgoten met een getomateerde saus met fijne kruidenkaas, cheddarsmaak en stukjes gedroogde tomaat.

4 x 2,5 kg 10387
Varkensreepjes in jagersaus

ReadyMeal

Lichtgerookte varkensreepjes in een getomateerde saus met champignons en zilveruitjes.

4 x 2,5 kg 10312
Tortelloni met pecorinosaus

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Losgevroren éénpansgerecht

Tortelloni gevuld met ricotta en spinazie in een pecorinosaus met bladspinazie, broccoli, sugar snaps, groene asperges, lookscheuten en kerstomaatjes.

5 kg 10109
Kip kiev gaar

ReadyMeat • In een jasje

Gepaneerde portie kippenvlees, ±100g per portie, gevuld met een kruidenbotervulling en een toets van look.

8 x 1 kg 10104
Ardeens varkensvleesbrood in sneetjes

ReadyMeat • In sneetjes

Lichtgerookt varkensvleesbrood. Sneetjes van ±50g.

4 x 2,5 kg 10178
Neptunusschotel

ReadyMeal • Belgisch-Franse keuken • Vacuüm

Zalm, Atlantische kabeljauw, Alaska Pollack en roodbaarsfilet in een witte visroomsaus met juliennegroenten.

4 x 2,5 kg 10186
Pangerecht met runderballetjes, gegrilde groenten & aardappeltjes

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Losgevroren éénpansgerecht

Gebakken runderballetjes vergezeld van gegrilde groenten (courgette, rode paprika, aubergine, ajuin, venkel & ovengedroogde tomaten) en voorgebakken aardappelpartjes met schil.

8 x 1 kg 10125
Kalkoenrollade zoutarm in sneetjes

ReadyMeat • In sneetjes

Gebraad van kalkoenfilet blijft een topper in elke keuken. Sneetjes van ±50g. Met een verlaagd gehalte aan zout en natrium.

4 x 2,5 kg 10179
Veggie Indische curry

ReadyMeal • Wereldkeuken • Vacuümbereiding

Verrassende veggieschotel met eiwitvervangers. Gegrilde groenten (uien, rode paprika, aubergines), gebroken sperziebonen, erwten, kekererwten, bloemkoolroosjes, kerstomaten, kokoscurrysaus, zoete aardappel en rozijnen. Serveer met rijst!

4 x 3 kg 10143
Gevogelte lasagne

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Alu

Tussen de verse lasagnevellen bevindt zich een getomateerde saus met gegaard kippengehakt
en mediterraanse brunoisegroentjes, afgewerkt met kaassaus, ricotta en gegrilde
courgetteschijven bovenop.

4 x 2,5 kg 10154
Stoofvlees Limousin met abdijbier

ReadyMeal • Belgisch-Franse keuken • Vacuüm

Manueel versneden stoofvlees van rundvlees ras Limousin (een ware delicatesse) in een saus van lekker abdijbier (St. Bernardus), runderfond en uien.

2,5 kg 10175
Kip tikka masala

ReadyMeal • Wereldkeuken • Vacuümbereiding

Gemarineerde gegaarde kippenfilet in een
licht romige tomatensaus, met yoghurt
en de typische tikka masalakruiden.

4 x 2,5 kg 10155
Belgisch runderstoofvlees klassiek

ReadyMeal • Belgisch-Franse keuken • Vacuüm

Mooie stukken runderstoofvlees bereid op klassieke wijze, met een saus op basis van bruin tafelbier.

4 x 2,5 kg 10200
Italiaans scampipannetje

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Losgevroren éénpansgerecht

Zuiderse en kleurrijke mengeling van courgette rustica, kerstomaten, gele paprikareepjes, scampi's, penne en basilicum.