Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren alsook om als lid te kunnen inloggen. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Liever niet.

In de kijker

Nieuwe recepten, nieuwe gerechten of handige tips voor een professionele grootkeuken: ontdek de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

6 kg (±48 st) 10544
Duivelsburger gaar 125g

De chili geeft het rundergehakt een pittig accent, zonder dat het pikant wordt.

4 x 2,5 kg 10538
Pot-au-feu

Een heerlijke stoofpot met mooie malse stukken varkensvlees met knolselder, wortelen, prei en selder in een verfijnde kippensaus.

4 x 2,5 kg 10541
Volkoren penne met champignons en groene asperges

Volkorenpasta met een champignon mengeling, groene asperges, broccoli en wortelschijven in een fris groen tuinkruidensausje.

4 x 2,5 kg 10540
Volkoren penne met zalm en groene asperges

Volkoren penne met 33% Atlantische zalmstukjes, groene asperges, broccoli en wortelschijven in een fris groen tuinkruidensausje.

4 x 2,5 kg 10157
Lamsnavarin

Zachtgegaard lamsvlees met vergeten groenten (aardpeer, knolselder, pastinaak, pompoen, wortel en rode ajuin), savooikool en erwten. De rijkelijke groentemengeling zorgt voor een prachtig kleurenpallet.

±8 kg (8 st) 10334
Gevulde kip met asperges en ei in sneetjes

ReadyMeat •

Fijn gebraad van kippenvlees met een vulling van kip, groene asperges, stukjes ei en kalkoenham.

4,5 kg (±30 st) 10502
Gevuld kiplapje op Florentijnse wijze

Gepaneerde portie kippen- en kalkoenvlees , gevuld met roomspinazie en stukjes omelet.

4 x 2 kg 10511
Varkenswangetjes traag gegaard

25 à 30 varkenswangen per 2 kg

8 x 1 kg 10506
Lamsrollade in sneetjes

Sneetjes lamsgehakt met zwarte olijven en zuiderse kruiden omhuld met kalkoenvlees. ± 50g per sneetje.