In de kijker

Nieuwe recepten, nieuwe gerechten of handige tips voor een professionele grootkeuken: ontdek de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

16 x 70g 8517-8518
Délice van passievrucht

ReadySweet

Mousse van passievrucht gevuld met aardbeiengelei
op een vanillebiscuit, afgewerkt met een zachte melkchocolade en een chocoladedecoratie.

Ook verkrijgbaar zonder toegevoegde suikers!

15 x 60g 8505-8506
Kerststronkje chocolade

ReadySweet

3 lagen chocoladebiscuit afgewisseld met 3 lagen slagroom met frambozen, afgewerkt met melkchocoladeschilfers en een chocoladedecoratie.

Ook verkrijgbaar zonder toegevoegde suikers!

5 kg / ±100 g / ±50 st/verp. 1460
Kalfsoester

ReadyMeat - Superstukjes - Versneden porties - IQF

Feestelijke, magere portie kalfsoester in
medaillonsnit, licht gekruid met peper en zout.
Werd voorgegaard tot 40-50°C in de kern,
dus niet doorgegaard.

4 x 2.5 kg 7193
Parelhoenstoofpotje

ReadyMeal - Vacuümbereiding

Stukken parelhoenfilet in een getruffeerde champignonsaus.

40 x 125g 3330
Kalkoensteak tartufata

ReadyMeat - IQF

Gebakken kalkoenfilet met een vulling
van getruffeerd kalkoenvlees
(zomertruffel, champignons, zwarte
olijven, abrikozen, olijfolie vierge).

8 x 1 kg 3405
Eendenrollade met mandarijnen in sneetjes

ReadyMeat - In sneetjes - Vacuüm verpakt

Gebakken rollade van eend, met een vulling van
eendenvlees en stukjes mandarijn.
Sneetjes van ±50g.