In de kijker

Nieuwe recepten, nieuwe gerechten of handige tips voor een professionele grootkeuken: ontdek de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

4 x 2,5 kg 7114
Belgisch runderstoofvlees klassiek

ReadyMeal • Belgisch-Franse keuken • Vacuüm

Mooie stukken runderstoofvlees bereid op klassieke wijze, met een saus op basis van bruin tafelbier.

8 x 1 kg 2470
Ardeens varkensvleesbrood in sneetjes

ReadyMeat • In sneetjes

Lichtgerookt varkensvleesbrood. Sneetjes van ±50g.

8 x 1 kg 3192
Gevulde kip in sneetjes

ReadyMeat • In sneetjes 

Fijn gebraad van kippenvlees met een vulling van kip, groene asperges, stukjes ei en kalkoenham. ±50g per sneetje.

4 x 2,5 kg 7175
Neptunusschotel

ReadyMeal • Belgisch-Franse keuken • Vacuüm

Zalm, Atlantische kabeljauw, Alaska Pollack en roodbaarsfilet in een witte visroomsaus met juliennegroenten.

4 x 2,5 kg 7240
Pangerecht met runderballetjes, gegrilde groenten & aardappeltjes

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Losgevroren éénpansgerecht

Gebakken runderballetjes vergezeld van gegrilde groenten (courgette, rode paprika, aubergine, ajuin, venkel & ovengedroogde tomaten) en voorgebakken aardappelpartjes met schil.

8 x 1 kg 3384
Kalkoenrollade zoutarm in sneetjes

ReadyMeat • In sneetjes

Gebraad van kalkoenfilet blijft een topper in elke keuken. Sneetjes van ±50g. Met een verlaagd gehalte aan zout en natrium.

4 x 3 kg 7054
Kippenlasagne

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Aluminiumschaal

Verse lasagnevellen met afwisselend een vol-au-ventsaus met pompoenpitten en een saus met boerenkool en fetakaas, dit alles overgoten met een pompoensaus.

4 x 2,5 kg 7180
Veggie Indische curry

ReadyMeal • Wereldkeuken • Vacuümbereiding

Verrassende veggieschotel met eiwitvervangers. Gegrilde groenten (uien, rode paprika, aubergines), gebroken sperziebonen, erwten, kekererwten, bloemkoolroosjes, kerstomaten, kokoscurrysaus, zoete aardappel en rozijnen. Serveer met rijst!

4 x 2,5 kg 7113
Stoofvlees Limousin met abdijbier

ReadyMeal • Belgisch-Franse keuken • Vacuüm

Manueel versneden stoofvlees van rundvlees ras Limousin (een ware delicatesse) in een saus van lekker abdijbier (St. Bernardus), runderfond en uien.

2,5 kg 7161
Kip tikka masala

ReadyMeal • Wereldkeuken • Vacuümbereiding

Gemarineerde gegaarde kippenfilet in een
licht romige tomatensaus, met yoghurt
en de typische tikka masalakruiden.

4 x (4 x 350g) 7137
Vegetarische bolognaise

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Vacuümbereiding

Ook vegetariërs mogen genieten van onze heerlijke pastasaus! Proef Italië en smul van onze vegetarische tomatensaus met wortelen, groene linzen, uien, rode en groene paprika.

4 x 2,5 kg 7283
Italiaans scampipannetje

ReadyMeal • Zuiderse keuken • Losgevroren éénpansgerecht

Zuiderse en kleurrijke mengeling van courgette rustica, kerstomaten, gele paprikareepjes, scampi's, penne en basilicum.